Yaşam

48. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Dizi Çifti seçilen Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran gündem oldu.

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Ödüllerin birer birer sahiplerini bulduğu gecede yıldızlar geçidi yaşandı. Dizi, sinema ve müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’te En İyi Dizi Çifti kategorisini Kardeşlerim dizisinin oyuncuları arasında yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran kazandı. Sosyal medyada gündem olan bu sonucun ardından bugüne kadar en çok duble seçilen isimler merak edildi.

Ayrıntılara bakalım…

Ev sahipliğini Cem Davran ve Çağla Şıkel’in yaptığı 48. Altın Kelebek Ödül Töreni, 4 Aralık Pazar akşamına damgasını vurdu.

Yıldızların geçit törenine sahne olan gecede, halk oylaması ve komite değerlendirmesi sonucunda birçok ödül sahiplerine verildi. Tabii her yıl katılımın artmasıyla birlikte sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en güzel insanlarının ödüllendirildiği heyecanlı gecede en çok konuşulan kategorilerden biri de En Uygun Dizi Çifti kategorisi oldu.

“En İyi Dizi Çifti” kategorisinde bu yıl kazananlar Kardeşlerim dizisinin oyuncuları oldu. Dizide canlandırdıkları Asiye ve Doruk karakterleriyle beğeni toplayan Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran sosyal medyanın gündemine oturdu.

Reytingleri sallayan Kardeşlerim dizisinde rol alan Su Burcu Yazgı Coşkun da 2022’nin Parlayan Pantene Yıldızlarından biri seçildi.

Kapsamlı gecede genç oyuncular ödüllerini aldıktan sonra sosyal medya hareketliliği başladı. Coşkun ve Yaran hayranları ikiliye destek verirken, gecenin bazı takipçileri ödülü başka bir dizi çiftinin alması gerektiğini savundu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın ödül almasının ardından geçtiğimiz yıllarda En İyi Dizi Çifti seçilen oyuncular merak konusu oldu.

Bakalım sevilen dizi çiftleri arasında hangi oyuncular yer alıyor…

Elçin Sangu ve Barış Arduç

Kiralık Aşk dizisiyle gönülleri fetheden Elçin Sangu ve Barış Arduç, 2015 yılında düzenlenen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Dizi Çifti” seçildi.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andiç

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, Tatlı İntikam dizisiyle milyonların kalbini fethetti. Ünlü ikili, 43. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Dizi Çifti” kategorisinde kazandı.

Öykü Karayel ve Gökhan Alkan

Kalp Atışı dizileriyle beğeni toplayan Öykü Karayel ve Gökhan Alkan, 2017 yılında düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri töreninde “En İyi Dizi Çifti” kategorisinin birincisi oldu.

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe, Sen Anlat Karadeniz dizisinde unutulmaz performanslara imza attı. Sevilen ikili, 45. Altın Kelebek Ödülleri kapsamında verilen “En İyi Dizi Çifti” kategorisinin de birincisi oldu.

Aybüke Pusat ve Furkan Andiç

Her Yerde Sen ile kısa sürede ilgi odağı haline gelen Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın uyumu dizi takipçileri tarafından çok sevildi. Pusat ve Andıç, 46. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Dizi Çifti” kategorisinin kazanan çifti oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin

Sen Çal Kapımı adlı romantik komedi dizisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Hande Erçel ve Kerem Bürsin, 47. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En İyi Dizi Çifti” seçildi. İkili, 2021 yılında düzenlenen geceye katılmadı.

Peki, sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili neler paylaşıyor?

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

??

twitter.com

Bahis hakkındaki görüşleriniz nelerdir? yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu